ROYALILLE DUUNIIN?


DUUNIIN ROYALILLE?

Haluatko:
- Saada arvokasta esiintymiskokemusta?
- Kehittää itseäsi esiintyjänä ja juontajana?
- Oppia uusia vuorovaikutus taitoja?
- Saada 180-900€ lisätuloja kuukaudessa?

Saatat olla etsimämme jos:
- Pystyt helposti esiintymään yleisön edessä
- Olet sanavalmis ja osaat improvisioida
- Jos haluat kehittyä ja kasvaa juontajana
- Haluat itsellesi vakituisen iltatyön
- Uskot että myös töissä voi ja pitääkin olla hauskaa

Royal Events on nuori ja innovatiivinen tapahtumajärjestäjäyritys joka järjestää viikottaisia ravintolatapahtumia ympäri Suomea. Etsimme juuri nyt innokkaita juontajia uudenlaisiin pubivisailuihin jossa on mukana videoita, kuvia, musiikkia sekä tottakai reilusti hyvää meininkiä!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia arvokasta esiintymiskokemusta sekä kehittää itseäsi juontajana viikottaisissa ravintolatapahtumissa. Työ on iltatyötä ja autosta on etua työssä koska juontokeikat voivat olla eripuolilla kaupunkia. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Laita vapaamuotoinen hakemus meille osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
otsikolla: ”Juontaja / oma kaupunkisi”

Rekisteröidy myös visasivullemme josta saat lisätietoa www.tietovisat.fiRoyal Events  -  Tapahtumia hyvällä fiilikselläKUN HAET TÖIHIN TOIMI NÄIN:

1. Rekisteröidy sivustollemme ja tutustu niiden sisältöön

Juontajat www.BAARIPÄHKINÄ.fi

Pelinhoitajat www.pokeriturnaukset.com


2. Lähetä hakemus alla olevasta lomakkeesta


HUOM: Rekrytointimme ottaa sinuun yhteyttä kun hakemuksesi on käsitelty. Hakemusten käsittelyajat vaihtelevat kaupunkikohtaisesti ja voivat olla pitkiäkin. Hakemusten suuresta määrästä johtuen olemme yhteydessä vain heihin ketkä haastatteluun tiensä selvittävät, Käsittelyajat vaihtelevat kaupungeittain ja saattavat olla pitkiäkin.